[Focus] Focus st w pakiecie rs

fabio210, 16.03.2016, 09:19 « poprzedni - następny »

fabio210

Nie polecam, ale też nie hejtuje, po prostu uznałem, że ciekawy egzemplarz, więc rzucam link.
Zaloguj się lub zarejestruj się za darmo żeby zobaczyć link.http://allegro.pl/ford-focus-st-rs-i6050773649.html#thumb/1

yayko

Wygląda fajnie :)

weksla

Ciekawe jak TYLNY  zderzak spasował?
Ford Mondeo 2.0 TDCI 130ps ------> 160ps<br />Ford Focus ST225--------------------> 450ps

Toretto88

Coś długo nie może się sprzedać.

morhot

Widziałem na żywo ten samochód. Stoi przy drodze z kartką za szybą (mieszkam niedaleko).
Wygląda ładnie, ale, ale, ale... czy 10.000 - 15.000 zł za ten "RS look" nie jest zbyt wygórowaną ceną? Pytam bo nie wiem :)
Poza tym jak ktoś tu pisał "dzwon podstawą tuningu" - trzeba by się przyjrzeć, nie było czegoś grubszego niż tylko połamane zderzaki.
Mruczenie widlastej szóstki jest jak balsam na udręczoną codziennością duszę.

Leny v50

Panowie czy ktoś go oglądał i czy warte to może być aż tyle ?? pytam dla kolegi

Tigerbart

jak kupować to albo ST albo RS, a tu nie jest to ani jedno ani drugie.

weksla

22.03.2016, 22:08 #7 Ostatnia edycja: 22.03.2016, 22:10 by weksla
To tak jak mój ani st ani rs a jednak wolałbym go niż st.
I dodam że nigdy żadnego dzwona nie miał
Ford Mondeo 2.0 TDCI 130ps ------> 160ps<br />Ford Focus ST225--------------------> 450ps

MAG

Weksla - tyle ze twoj kierunek modow jest ok, a ja osobiscie nie lubie kiedy auto wyglada na szybsze niz jest w rzeczywistosci. Co mi po aucie ktore wyglada na 300-konnego potwora, a w rzeczywistosci ma 30% mniej...
Kwatery na lato w Gdańsku: <br />Zaloguj się lub zarejestruj się za darmo żeby zobaczyć link.http://fordtuning.pl/index.php?topic=4735.0

ethernal

23.03.2016, 10:50 #9 Ostatnia edycja: 23.03.2016, 10:51 by ethernal
Trochę się nie zgodzę z Tobą @MAG. Są ludzie, którym zależy tylko na wyglądzie samochodu, robią tylko tuning optyczny przez duże "T". Pomijam tutaj oczywiście amatorów agro-tuningu ;)
95% kierowców (albo i 99%) i tak nie będzie miało pojęcia co to za wersja samochodu i czego można się po nim spodziewać, jaką ma moc, jaki silnik itd.
Oczywiście niesamowita frajdę daje sytuacja kiedy masz niepozorny zadkowóz, a pod maską dużą moc i mina objechanych kierowców  :D
Osobiście foka II przedlift ST średnio mi się podoba, polift jest już ok, a RS poezją ;)

MAG

Zgodze sie tylko czesciowo.
Rozumiem tuning optyczny, ale nie rozumiem przerabiania auta z zewnatrz na najmocniejsza wersje, a silnikowo bida...

Oczywiscie nawet zwykle ST jest fajnym autem (nawet bardzo - szczegolnie poliftowe), ale przerabiac je na RS'a - nie kumam..

Tak samo jak na FCP jest koles co swojego 1,6 z zewnatrz przerobil na ST. Szanuje wysilek ale sensu nie bardzo rozumiem.
Kwatery na lato w Gdańsku: <br />Zaloguj się lub zarejestruj się za darmo żeby zobaczyć link.http://fordtuning.pl/index.php?topic=4735.0

weksla

Widziałem w UK kolesia co z przedliftowrgo ST zrobił całkowitego RS z zewnątrz i wewnątrz oraz silnik. Nawet tylne błotniki zrobił

ST

Tu jest oferta na nie przerabianego, ale cenę to wystawił chyba po zażyciu czegoś bardzo mocnego :D:Zaloguj się lub zarejestruj się za darmo żeby zobaczyć link.http://olx.pl/oferta/ford-focus-rs-mk2-CID5-IDeESvH.html#4c9ba5704a
Focus MK1 1,8 TDci, Focus MK2 ST(2010), Lexus NX 450h+(2023r.)

Dybek_87

Cena proporcjonalna do przebiegu i o ile stan zgadza się  Z opisem. W De takie egzemplarze kosztują 24 do nawet 30 tyś euro..Najtańszego  jakiego widziałem to za 19 500 euro z przebiegiem 165 tys...

Rs trzyma wartosc zaobserwowalem w ostatnim czasie duzy wzrost ceny i coraz wiecej pojawiajacych sie ofert Rs Mk2 co moze miec zwiazek z Wejsciem Rs mk3 :)

ST

Miesiąc temu był wystawiony performance blue RS z przebiegiem Zaloguj się lub zarejestruj się za darmo żeby zobaczyć link.11tys.km za 95tys.. Za ile poszedł nie wiadomo, ale na pewno nie za sto kawałków.
Focus MK1 1,8 TDci, Focus MK2 ST(2010), Lexus NX 450h+(2023r.)